REKRUTTERINGSPLATTFORMEN SOM NORGES BESTE SELSKAPER VELGER

Employer Branding

Jobtip har lenge hjulpet kundene sine med Employer Branding. Her bygger eksperter, i form av erfarne kommunikatører, copywritere og markedsførere, opp en karriereside med tilhørende kampanje som vises målrettet på sosiale medier.

FINN ESSENSEN I DIN KULTUR AV AKTIVITET

Vi matcher innholdet til målgruppen

Om en bedrift opplever at det er vanskelig å tiltrekke seg en bestemt yrkesgruppe, så fungerer karrieresiden som en forlenget arm til virksomhetens sin hjemmeside. Jobtip er spesialister på å finne kjerne i hver virksomhetskultur. Gjennom å analysere hva en spesifikk yrkesgruppe synes er attraktivt, så kan Jobtip løfte frem rett innhold og tilpasse Karrieresiden etter dette.

TILTREKKE DE RETTE ANSATTE

VIKTIGHETEN AV EN STERK EMPLOYER BRAND

Organisasjoner legger mye penger i å markedsføre seg selv og skaffe nye kunder. De glemmer derimot ofte at den aller viktigste og mest kostnadseffektive måten for å synes er deres ansatte. Å satse på Employer Branding gjør at både riktige medarbeidere og riktige kunder blir interessert.

For virksomheter som satser hardt på sin Employer Brand er det viktig å stolt vise frem morsomme hendelser som skjer. Det kan være alt fra når de vinner en pris, til en morsom reise de gjør sammen. Enkelt sagt – som som arbeidsgiver skal man ikke være redd for å vise frem innsiden, siden det er innsiden som viser frem bedriftskulturen.

HVORDAN FUNGERER DET?

Employer Branding
I PRAKSIS

Nøkkelen til en god Employer Brand er å forstå seg på sitt eget varemerke og løfte frem de ansatte gjennom å skape engasjement for organisasjonen, både internt og eksternt. Det er viktig at medarbeiderne føler seg stolte over at de får være en del av virksomheten, noe som får dem til å være ambassadører som kan bringe det gode ryktet videre. Det er nemlig slik at potensielle kandidater har en evne til å høre mer på likestilte ansatte enn sjefer når det gjelder grunnen til at de skal søke seg til en organisasjon.

Skapa attraktiva rekryteringsannonser