Karriere

Hos oss får du arbeide i en nyskapende bedrift sammen med Sveriges fremste entreprenører innen rekrutteringsbransjen og være med på å skape fremtidens rekrutteringsløsninger på nett. Vi har som mål å levere kundenytte i verdensklasse hele tiden, så om du liker å arbeide i et høyt tempo for en bransje i endring og med markedets beste produkter, så har du kommet rett!

Jobtip er en bedrift med et nyskapende og dynamisk miljø som fremmer både personlig og profesjonell utvikling. I dag er vi en av Sveriges mest raskest voksende bedrifter, så her får du virkelig være med og påvirke ting! Hos Jobtip ansetter vi ikke eksterne sjefer, men vil se deg ta neste steg i karrieren. Hos Jobtip verdsetter vi alle medarbeiderne våre, så uansett om du arbeider i vår IT-avdeling, markedsavdeling eller salgsavdeling, er du en del av vår utvikling.

Jobtip jobber ærlig og åpent slik at kundene våre kan føle seg sikre og stole på at vi leverer. Vi er alltid på utkikk etter nye måter å nå og tiltrekke oss attraktive talenter som får oss til å skille oss ut og beholde vår posisjon som best i klassen.

Ali, Group CEO

Vi har bygget en utrolig sterk og unik bedriftskultur. Jeg er stolt av hver eneste ansatt som jobber sammen for å gjøre denne suksessen mulig. På den samme måten som vi hjelper våre kunder, så ansetter vi basert på personlig innsats, ambisjon og personlighet, heller enn en perfekt CV.

Patrik, Chairman of the Board 

Å være en del av Jobtip-familien

Her arbeider engasjerte medarbeidere som alle har forskjellige bakgrunner, erfaringer og kunnskaper. Sammen utgjør vi et godt arbeidslag, der målet vårt er å alltid levere drømmekandidater til alle typer organisasjoner! Her premieres alltid drivkraft, ambisjon og personlighet. Her premieres alltid drivkraft, ambisjon og personlighet.

Hos Jobtip er vi:

 • Pålitelige – Vi gir målbare resultater til kundene våre.
 • Hengivne – Vi er dyktige og profesjonelle.
 • Nyskapende – Vi har kunnskap og nysgjerrighet som videreutvikler oss.

Møt noen av medarbeiderne våre

Hos oss arbeider engasjerte medarbeidere med forskjellige bakgrunner, erfaringer og kunnskaper, som alle brenner for å hjelpe kundene med å finne den perfekte medarbeideren. Hos jobtip premieres alltid drivkraft, ambisjon og personlighet.

Spontansøknader
Vi er alltid interessert i flere fantastiske personer som vil være med og sette Jobtip på verdenskartet. Vil du arbeide i et nyskapende og kreativt selskap sammen med Sveriges fremste entreprenører innen rekrutteringsbransjen og lage fremtidens rekrutteringsløsninger på nett? Send inn en søknad med CV der du forteller om deg selv, hva du kan bidra med hos Jobtip og hva vi kan tilføre deg!

 • Alexander, Social Recruitment Specialist alexander.aiello@jobtip.com
 • Arvin, Employer Branding Specialist arvin.hoshjargar@jobtip.com
 • Ewelina, Financial Assistant ewelina.svantesson@jobtip.com
 • Jonas, Chief Operations Officer USA jonas.renemark@jobtip.com
 • Max, Country Manager Norway max.mauritzson@jobtip.no
 • Emelie, PR Editor emelie.lattman@jobtip.com
 • Kiana, Digital Marketing Specialist kiana.corpus@jobtip.com
 • Gustav, Digital Market & Product Developer gustav.klinton@jobtip.com