STØRST I BRANSJEN PÅ REKRUTTERING VIA SOSIALE MEDIER​

Karriere

Hos oss får du jobbe i en nyskapende bedrift sammen med Norges fremste entreprenører.

Vi skaper fremtidens
rekrutteringsløsninger online

Vi har som mål å alltid levere kundeverdi i verdensklasse, så om du liker å arbeide i et høyt tempo for en bransje i endring og med markedets beste produkter, så har du kommet til riktig sted! I dag er vi en av Norges mest rasktvoksende bedrifter, så her får du virkelig være med og påvirke på ordentlig!

På Jobtip ansetter vi ikke eksterne sjefer, men vil se deg ta neste steg i karrieren. Her verdsetter vi alle medarbeiderne våre, så uansett om du arbeider i vår IT-avdeling, markedsavdeling eller salgsavdeling, er du en del av vår utvikling.

Jobtip er en bedrift med et nyskapende og dynamisk miljø som fremmer både personlig og profesjonell utvikling.

Jobtip jobber ærlig og åpent slik at kundene våre kan føle seg sikre og stole på at vi leverer. Vi er alltid på utkikk etter nye måter å nå og tiltrekke oss attraktive talenter på som får oss til å skille oss ut og beholde vår posisjon som best i klassen.

Ali
Group CEO

Vi har bygget en utrolig sterk og unik bedriftskultur. Jeg er stolt av hver eneste ansatt som jobber sammen for å gjøre denne suksessen mulig. På den samme måten som vi hjelper våre kunder, så ansetter vi basert på personlig innsats, ambisjon og personlighet, heller enn en perfekt CV.

Patrik
Chariman of the Board

Vi har bygget en utrolig sterk og unik bedriftskultur. Jeg er stolt av hver eneste ansatt som jobber sammen for å gjøre denne suksessen mulig. På den samme måten som vi hjelper våre kunder, så ansetter vi basert på personlig innsats, ambisjon og personlighet, heller enn en perfekt CV.

Patrik
Chairman of the Board

OM TEAMET

Å VÆRE EN DEL AV JOBTIP-FAMILIEN

Her arbeider engasjerte medarbeidere som alle har forskjellige bakgrunner, erfaringer og kunnskaper. Sammen utgjør vi et godt arbeidslag, der målet vårt er å alltid levere drømmekandidater til alle typer organisasjoner! Her premieres alltid drivkraft, ambisjon og personlighet.

JOBTIP-FAMILIEN

MØT NOEN AV MEDARBEIDERNE VÅRE

Vi er alltid interessert i flere fantastiske personer som vil være med og sette Jobtip på verdenskartet. Vil du arbeide i et nyskapende og kreativt selskap sammen med Norges fremste entreprenører innen rekrutteringsbransjen og lage fremtidens rekrutteringsløsninger på nett? Send inn en søknad med CV der du forteller om deg selv, hva du kan bidra med hos Jobtip og hva vi kan tilføre deg!

SPONTANSØKNADER

Vi er alltid interessert i flere fantastiske personer som vil være med og sette Jobtip på verdenskartet. Vil du arbeide i et nyskapende og kreativt selskap sammen med Sveriges fremste entreprenører innen rekrutteringsbransjen og lage fremtidens rekrutteringsløsninger på nett? Send inn en søknad med CV der du forteller om deg selv, hva du kan bidra med hos Jobtip og hva vi kan tilføre deg!

Skapa attraktiva rekryteringsannonser