EN VEKST SELSKAP MED KONTORER I 4 BYER

Om Jobtip

Rekrutteringstjenester og Employer Branding på sosiale medier til store og små arbeidsgivere.

Beautiful young woman working with laptop in her office.

HVA VI GJØR

Vi skaper fremtiden
Online rekrutteringsløsninger

Jobtip gjør det enkelt for bedrifter å rekruttere riktig medarbeider gjennom å presentere aktive jobbannonser til rette personer på sosiale medier. Ved å dra nytte av personlige nettverk og anbefalinger blir annonsene ytterligere spredt på sosiale medier. I tillegg til Facebook, Instagram og LinkedIn brukes andre plattformer som Snapchat, Twitter, Youtube og Google.

Med god kunnskap om referansebasert rekruttering via sosiale medier, Jobtip hvordan den perfekte matchen skapes mellom arbeidsgivere og potensielle kandidater.

Jobtips verdi grunnleggende

noun_team_1427617

Vi Tror På

  • Menneskers drivkraft er nøkkelen til en digital og enkel rekrutteringsprosess.
  • Alle har i dag rett til en plass i arbeidslivet og en annen i morgen.
  • Kunnskap og målbarhet er forutsetninger for effektivitet og nyskapning.
noun_Heart_805581

Våre Løfter

  • Pålitelige, vi gir kundene våre målbare resultater.
  • Hengivne, vi er dyktige og profesjonelle.
  • Nyskapende, vi har kunnskap og nysgjerrighet som får oss til å utvikle oss videre.

JOBTIPS HISTORIE

20 ÅRS ERFARING INNEN ONLINE REKRUTTERINGSTJENESTER.

50 000 rekruttering annonser siden 1996

Siden oppstarten har Jobtip formidlet nærmere 50 000 rekrutteringsannonser for bedrifter i Europa og USA. Men vår historie starter ikke der – allerede i 1996 tok Jobtips grunnleggere steget inn i rekrutteringsbransjen og startet opp Jobline, Europas første digitale jobbside. I dag går siden under navnet Monster og er en av de mest populære karrieresidene for jobbsøkere. Med andre ord har vi på Jobtip over 20 års erfaring av rekrutteringstjenester på nettet!

Nytt marked nisje 2014

I 2014 ble det lansert en ny markedsnisje, å bruke sosiale medier for å nå ut til riktige kandidater og til og med tiltrekke de som for tilfellet ikke aktivt søker jobb. Jobtips grunnleggere var ikke sene med å ta markedsnisjen under sine vinger og grunnla derfor firmaet som kjapt oppnådde stor fremgang med stabil tilvekst.

I dag - leder i Norden

I dag tilbyr vi en av markedets mest avanserte tekniske løsninger som hjelper bedrifter med rekrutteringstjenester på sosiale medier. Jobtip er ledende i Norden innen Social Recruiting og tilbyr også populære tjenester som Job Branding og Employer Branding til både store og små arbeidsgivere.

OM TEAMET

ET DREVET OG ENGASJERT TEAM

På Jobtip arbeider lidenskapelige medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer og kunnskaper, som alle brenner for å hjelpe kundene med å finne sine drømmekandidater. Her belønnes alltid drivkraft, ambisjon og personlighet!

Med gode kunnskaper om referansebasert rekruttering på sosiale medier, så vet Jobtip hvordan den perfekte matchen kan skapes mellom arbeidsgivere og potensielle kandidater.

Skapa attraktiva rekryteringsannonser