Facebook Talent App

Tradisjonell rekruttering baserer seg først og fremst på at arbeidssøkere finner en jobb gjennom rekrutteringssider. Hos Jobtip arbeider vi for å endre det! Tidligere ble Facebook kun brukt som en sosial plattform, noe som nå er på vei til å endre seg gjennom jobbapplikasjoner. Bedrifter og virksomheter profilerer seg allerede mer gjennom Facebook, noe som skaper en perfekt plattform for rekruttering!

Passive arbeidssøkere

Passive arbeidssøkere, de som kan tenke seg å bytte jobb men ikke leter aktivt, er en stor gruppe uutnyttede talenter som vi kan nå gjennom sosiale medier. Jobbapplikasjoner gir virksomheter mulighet til å kombinere en karriereportal med Facebook – verdens største sosiale nettverk og et allerede etablert forum for rekruttering.

Slik fungerer Jobtip sin Facebook Talent App

For en bedrift er det like viktig å ha en attraktiv Facebook-side som en attraktiv hjemmeside. Med Jobtip sin Facebook Talent App publiserers ledige jobber automatisk gjennom en feed som vi tar oss av. Applikasjonen på Facebook-siden deres lages utifra bedriftens egne grafiske retningslinjer, samt Facebook-sidens utforming. Applikasjonen er tilpasset alle typer digitale enheter som datamaskin, nettbrett og mobil.