Job Branding

Tiltrekk riktige kandidater med målgruppetilpassede annonsetekster

I starten av 2018 lanserte Jobtip Job Branding – et produkt som kjapt ble populært blant våre kunder. Job Branding hjelper arbeidsgivere med å løfte frem det som er attraktivt og spennende med den stillingen som skal annonseres, men også hva bedriften har å tilby som arbeidsgiver. I et konkurranseutsatt arbeidsmarked der man kontinuerlig konkurrerer om de beste kandidatene så er det i dag absolutt nødvendig å løfte frem det som lokker målgruppen. Dessverre kommer ofte personal-, kompetanse- og tidsbrist i veien – og derfor tilbyr vi produktet Job Branding!

Så hvordan fungerer da Job Branding?

Ut i fra et originalt annonsemateriale og et kort telefonintervju med rekrutterende leder produserer erfarne copywriters en velskreven og målgruppetilpasset annonsetekst.  En Job Branding-annonse utgår alltid fra et arbeidstakerperspektiv, som innebærer at fokuset ligger på å fortelle kandidaten hva arbeidsgiveren har å tilby (og ikke bare hva som kreves av søkeren!). Job Branding er et særskilt slagkraftig verktøy å anvende seg av for å lokke passivt arbeidssøkende til å bytte arbeidsplass mot noe bedre, morsommere og mer utfordrende!


3 varianter av Job Branding – Jobtip skreddersyr produktet etter deres preferanser

Under 2018 ble Job Branding benyttet av over 100 bedrifter innen både privat og offentlig sektor. Ettersom at Jobtip alltid streber etter å ligge i forkant, finjusterer vi nå produktet gjennom å tilby våre kunder tre ulike varianter av Job Branding. Avhengig av hvilken stil som dere anser passer deres organisasjon best, kan dere nå velge mellom våre tre produkter; Eye-catching, Unique og Innovative.

 • Eye-catching

  Job Branding Eye-catching passer for dere som vil skille dere ut fra mengden blant andre annonsetekster, men samtidig holde dere relativt informative og innenfor rammene.

   

  Her mykner vi opp språket og skriver på en måte som tiltaler den aktuelle målgruppen (uansett om det er en sykepleier eller en administrerende direktør dere søker!). Vi bruker konsise men interessevekkende overskrifter og løfter frem det som er mest relevant og attraktivt for den arbeidssøkende. Informasjonen i annonseteksten disponeres slik at det som er av størst betydning for kandidaten kommer tidlig i annonseteksten.

   

  Kort og godt – Job Branding Eye-catching er for dere som vil teste ut noe nytt uten å gå for langt utenfor deres komfortsone! 

 • Unique

  Møt moderskipet innen Job Branding! Det var dette produktet vi lanserte i januar 2018 og som viste seg å bli en riktig suksé blant arbeidsgivere innen både offentlig og privat sektor.

   

  Job Branding Unique er for dere som vil ha en slående og fyndig annonsetekst med interessevekkende innslag som gjør at kandidaten ikke kan la være å lese mer. Engasjerende overskrifter kombineres med et fargesterkt, tiltalende språk og et tydelig målgruppeperspektiv. Fokus ligger på den informasjonen som er mest attraktiv og relevant for kandidaten og presenteres med stor personlighet! Medarbeiderintervjuer, sitat fra sjefer, interne referanser og humoristiske ordspill er eksempler på innslag som kan finnes i en Unique-annonsetekst.

 • Innovative

  Dette er produktet for dere som er klare for en kreativ reise med en annonsetekst så unik at den har potensial til å bli en riktig viral suksé!

   

  Her gir dere oss full tillit til å gå helt utenfor boksen. Avhengig av hvilken type stilling det er så kommer vi til å levere en nyskapende og humoristisk annonsetekst med alt fra interne referanser som bare målgruppen forstår, til bilder og annet content som garantert skaper engasjement og nysgjerrighet.

   

  Samtidig som dere søker etter kandidater så styrker dere deres Employer Brand gjennom å levere en annonsetekst så utradisjonell at alle kandidater som leser en Job Branding Innovative kommer til å huske den for resten av sin karriere!